Inspirasjon

Ett abonnement på bladet Happinez er en kilde til lykke. Bildene er nydelige, artiklene oppløftende og man leser om alt fra shamanistisk helbredelse til reiser i verdens mest øde områder. Bladet er perfekt å bruke for å lage din egen visjon tavle. En visjon tavle er enten fysisk, eller Pinterest kan brukes. Om du fokuserer på alle områder i livet eller velger ut områder er opp til deg. Kirsti har brukt visjons tavle blant annet til å mestre yoga øvelser.

Om du liker å reise er ett besøk in ett ashram i India og anbefale. I mai/juni 2018 var jeg i Kriya Yoga Ashram i Rishikesh, India. Det var Hatha yoga to ganger daglig, og vi var bare to elever. Meditasjonen startet 0530 om morgningen og andre økt var 1830. Lysene slukkes 2130. Det er stillhet i ashramet, men du har lov til å forlate det i løpet av dagen.

Kriya Yoga Ashram, Rishikesh, India.

En retreat med Eckhart Tolle og Kim Eng er og å anbefale. Det var helt fantastisk og oppleve dem i 2017. Vi var 800 stykker fra 60 land utenfor Oslo. De snakket om overgivelse og ikke reaktivitet: si ja takk til alt og ha ingen klager. Når du ikke klager, er du ikke ett offer noe mer, og det er ikke særlig mye mer å tenke på. Når du kobles til stillheten i ditt indre vil du bli fri fra frykt og oppleve ubetinget kjærlighet. Visdom er å leve i nuet. Du kan stille deg selv følgende spørsmål:

Har jeg mistet kontakten med meg selv?

Bidrar jeg til dette problemet?

Er jeg klar for dette?

Vil jeg gi slipp på dette?

Er dette mine problem eller er det fra familen min?

Du finner masse informasjon på web siden deres og i bøkene til Tolle.

Santiago de Compostela i Spania er en annen uforglemmelig reise som kan gjentas. Her går du i pilgrims fotspor i alt fra noen dager til 3 måneder. Jeg gikk Camino de Frances i en uke, det var nydelig terreng og hyggelige folk. Det viktigste er en lett ryggsekk og gode sko. Paulo Coelho har skrevet en bok om turen og det fins film.

Namasté