Om

Yogalærer og Samfunnsøkonom.

kirsti.sandgren@gmail.com

Kirsti Sandgren er sertifisert Yogalærer av the Yoga Alliance og Samfunnsøkonom.

I 2022 var Kirsti på retreat i Toscana, Italia, med Dr. Eric Pearl. I 2021/2 fullførte Kirsti ett kurs hos the Chopra Center i USA. I 2020 tok Kirsti en 200 timers yogakurs i Ashtanga og Vinyasa gjennom Bend it Like Buddha sin online plattform. I 2019 ble hun utdannet Yin instruktør hos Evolation Yoga. I 2018 bodde Kirsti en måned i Kriya Yoga Ashram i Rishikesh, India. I 2017 tok hun 500 timers yogalærer utdannelse i klassisk yoga hos Yoga Skyros i Hellas. Hun har praktisert Klassisk-, Ashtang-,, Iyengar-, Yin-, Raja- og Bhakti yoga siden 2002.

Kirsti er økologisk veganer i perioder og følger Ayurvediske livsstilsprinsipper i dagliglivet.

I 2000 ble hun Cand. Polit., Samfunnsøkonom, fra Universitetet i Oslo. Kirsti samlet inn data til hovedoppgaven i Zimbabwe og tok Asiatiske- og Internasjonale studier ved Griffith Universitetet i Brisbane, Australia.

Kirsti var Au-Pair i USA i 1993/4, og i oppveksten spilte hun håndball.

Tilbyr følgende produkter

Mystikerens velvære konsultasjon

Veiledning i Ayurvediske prinsipper

Yogaprogram inkl. meditasjon og pusteøvelser

Erfaring

Kirsti begynte å lese Deepak Chopra sine bøker på 1990 tallet. Etter en ulykke lyttet hun til noen av hans bøker utallige ganger. De var en kilde til inspirasjon, og spesielt liker hun Suksessen Syv Åndslover og Hemmelighetens Bok.

Da hun tok Detox kurset til the Chopra Center i 2019, som følger Ayurvediske prinsipper, forsvant; all trøttheten, flere smerter, flere kilo og hun fikk ett våkent og klart sinn. Kirsti valgte derfor å sertifisere seg som… Ett liv med å hjelpe andre mot ett balansert jeg er en nydelig vei, det gir mening i hverdagen. Hennes motto for deg er at om Kirsti kan bli bedre, så kan du det også, ved hjelp av den veien vi går sammen.

Frisk

Kirsti er i dag så godt som hverdagsfrisk. Hun har Iitt problemer med smerter i hodet om hun leser og skriver for lenge på Mac, og hun er nok ikke like utholdende som friske enda. Hun har klart å selv helbrede Tinnitus på høyre øret om det da ikke kommer av Corona vaksinen.

Litt om ulykken

Skadevirkiningen av ulykken var ett kollapset sentralnervesystem; sterke smerter i hele kroppen, konstant hodepine, lysømfintlighet og Tinnitus. Da smerte tilstanden vedvarte i mange år, ble Kirsti også etterhvert ganske trøtt og sov mye.

Etter ulykken klarte Kirsti kun å drive med stretching, 5 minutter til dagen. En smerte overlege trodde det var egen massasjen som var årsak til at hun ble bedre hver dag. En psykolog var imponert over at Kirsti visualiserte at hun var frisk hver dag. Kirsti visualiserte også at hun utførte ulike yogaøvelser. Etter 11/2 år med egentrening hjemme og opphold på rehabiliteringssenter kunne Kirsti melde seg på yogakurs i 2005. Det tok lang tid før Kirsti fikk greie på at Ayurveda også kunne hjelpe på helsen.

Gradvis har hun også blitt bedre ved behandling hos kiropraktor, akupunktør og en massasjeterapeut. Det være sagt, likevel tok det mange år før hun fikk et mer normalt funksjonsnivå; som å kunne se tv, være på nettet og lese bøker.

Kirsti har hatt stor glede av ulike buddhistiske podcaster og bøker. Kirsti har også lyttet og lest 100 vis a new age/spirituelle/psykologi/religiøse bøker. De er en kilde til glede i livet.

Kirsti´s helse syn er; vær åpen for alle muligheter og ta med deg det du kan på din vei mot ett friskt jeg.

Se all erfaring på LinkedIn.